Noppasoppa on ruokablogi, jossa kokataan helppoa ja herkullista arkiruokaa ja kunnianhimoisia leivonnaisia.

Jos rakastat hyvää ja tuoretta, itsetehtyä ruokaa, mutta et mielelläsi käytä kaikkea vapaa aikaasi keittiössä, Noppasopan ruokaohjeet ovat juuri sinulle suunniteltuja. Noppasoppa tarjoaa vinkkejä ja uusia ideoita helppoihin päivittäisiin aterioihin. Pyrin pitämään ruokaohjeet mahdollisimman simppeleinä ja raaka-ainelistat lyhyinä, jotta niiden valmistaminen myös arkisin on mukavaa (ja mahdollista). Hyvä ateria tyydyttää paitsi nälkää, myös silmiä ja suun maku- ja tuntohermoja. Vaihtelevat ja tuoreet raaka-aineet virkistavät kaikkia aisteja.

Makeat herkut ovat todellinen intohimoni. Blogissa jaan testikeittiöni parhaat niksit ja neuvot kakkujen, donitsien, macaronien ja muiden viettelysten valmistukseen. Jaksan veivata loputtomiin erilaisia taikinoita, täytteitä ja koostumuksia, kunnes löydän juuri täydellisen reseptin. Noppasopan leivonnaiset ovat suussasalvilla sattumilla varustettuja ja juuri sopivan makeita.

Tervetuloa mukaan!

Ellei toisin mainita kuvat ja reseptit ovat omiani. Ethän käytä kuvia ilman lupaa ja mainitsethan reseptin lähteen, jos käytät sitä blogissasi.

Tuliko nälkä? Jaa ohje myös kavereille:

2 comments on “Mikä on Noppasoppa?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.