donitsit bebe ja paakkelssi

Ravintolapaiva bebe ja paakkelssi

viskitoffee-donitsit

bebe ja paakkelssi jono
Kahvila-asiakkaan kuva

Bebé & Paakkelssin kolmas ravintolapäivä on onnellisesti takana päin. Suosio yllätti taas kerran leipurit ja kotikeittiöiden kapasiteetin, ehdimme olla auki vain reilun kaksi tuntia ennen kuin monen päivän leipomukset oli myyty viimeistä murua myöten.

Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta heti aamusta ja houkutteli torille ruuhkaksi asti herkunnälkäisiä ravintolapäivän asiakkaita.

Ravintolapäivän kuvasaldo jäi taas kerran alle kymmeneen julkaisukelpoiseen kuvaan. Yllä oleva jonokuva selittänee miksi kahvilanemännät heiluttelivat kameroiden sijaan kakkulapioita. Jos olit paikalla, ja sinulla on kuvia Bebéstä ja Paakkelssista niin voit postata niitä instgramiin häshtägeilla #bebejapaakkelssi ja #ravintolapäivä ja tägätä varmuuden vuoksi vielä leipurit @inkivaarihillo ja @noppasoppa.blogi. Kuvat ovat tervetulleita myös Paakkelssilan Facebook-sivuille.

Isot kiitokset vielä kaikille asiakkaille, ilman teitä Bebé & Paakkelssia ei olisi olemassa! Kiitos myös Kuopion torille ravintolatilasta, sähköstä ja kalusteista sekä ennenkaikkea ystävälle ja yhtiökumppanille Inkiväärihillon Päiville, jota ilman paakkelssila olisi vain leipurin makea päiväuni.

Ja kiitos vielä äidilleni, joka kesken oman kahvihetkensä juoksi hakemaan kaupasta lisää loppumaan päässeitä lusikoita ja lautasia. ;

paakkelssit

Katsotaan mitä keksitään marraskuussa, kun seuraava ravintolapäivä koittaa.

 

Tuliko nälkä? Jaa ohje myös kavereille:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.