Noppasopan blogi on viettänyt jo pitkän pätkän hiljaiseloa. Hiljaisuuteen on hyvä syy; perustin maaliskuussa oman Kakkutaide – tilausleipomon Kuopioon.

Idea oli muhinut jo pitkään ja reilun puolivuotta ehdin etsiä leipomolleni sopivaa liikehuoneista, kunnes täydellinen tila löytyi Kuopion Raviradan siipien suojasta. Kun sijainti suurelle unelmalleni löytyi, ei auttanut muu kuin loikata rohkeasti tuntemattomaan, irtisanoa turvallinen työsopimus Alkon leivissä ja kokeilla mihin kakkusiivet minut kantaisivat.

Ja hyvin ovat sokerista tehdyt siivet kantaneet, yrittäjyyttä on takana tätä postausta tehdessäni hieman yli 4kuukautta ja jatko näyttää hyvin lupaavalle. En voisi olla kiitollisempi mahtaville asiakkailleni, jotka ovat innoissaan ottaneet vastaan udden kuopiolaisen leipomon ja sen tuotteet. Erityisesti macaronien kysyntä on yllättänyt minut valtavan iloisesti. Myös blogini lukijakunnasta on tullut asiakkaita Kakkutaiteelle. On ollut kiva kuulla, kuinka Noppasoppaa seuranneet lukijat ovat löytäneet leipomolleni. Kiitos ihan jokaiselle tähän mennessä käyneelle asiakkaalle, te olette syy, että voimme jatkaa toimintaamme.

Laittakaahan @kakkutaide.kuopio seurantaan Facebookissa ja Instagramissa, joista löydätte uusimmat kakut ja viikoittain vaihtuvat herkulliset macaronvalikoimat. Kakkutilauksia koskevat yhteydenottopyynnöt voi laittaa osoitteeseen kakkutaide.kuopio@gmail.com.

Kakkutaiteen internetsivut löytyvät osoitteesta www.kakkutaide.fi

Kakkuterveisin,

Nanna

Kuva: Tiina Haring / Alias Studiot

 

Tuliko nälkä? Jaa ohje myös kavereille:

1 comment on “Noppasopasta Kakkutaiteeksi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.