Bebé & Paakkelssikiittää ja kumartaa

Lauantaina vietettiin kansainvälistä ravintolapäivää. Ja miten hieno päivä se Bebé & Paakkelssin leipureille olikaan! Olimme aivan häkeltyneitä siitä, kuinka moni tuttu ja tuntematon istahti kahvilamme pöytään nauttimaan kakkua ja virvokkeita.

ravintolapäivä, kakku, bebe ja paakkelssi (47)

Pysravintolapäivä, kakku, bebe ja paakkelssi (52)

Pystytimme kojumme aivan kuopion torin keskikäytävän varrelle. Aukaisimme varjon ja levitimme pöytäliinat. Ensimmäiset asiaakkaat miettivät jo valintaansa kun vielä availimme kakkukupuja ja laitoimme herkkuja tarjolle.

ravintolapäivä, kakku, bebe ja paakkelssi (53)

ravintolapäivä, kakku, bebe ja paakkelssi (55)

Hyytävästä toukokuisesta viimasta huolimatta tunnelma oli ainakin tiskin takaa tarkasteltuna lämmin ja iloinen. Ja mikä tärkeintä: kakut näyttivät maistuvan. Ensimmäisenä loppuivat macaronsit, toinen ylivoimaisen suosion saanut herkku oli Päivin leipoma Rocky Road- kakku. Parissa tunnissa möimme 12 kakkua ja vadillisen macaronseja. Lopuksi jouduimme valitettavasti myymään ei-oota jälkiruokaa kyselevlle asiakkaille. Kotiin vietäväksi jäi vain muutama pala ricotta-piirasta.

ravintolapäivä, kakku, bebe ja paakkelssi (56)

ravintolapäivä, kakku, bebe ja paakkelssi (57)

Kiitos vielä kaikille asiakkaille, te teitte päivästämme ikimuistoisen! Laittakaa päivämäärä 16.8. kalenteriinne, silloin pääsee jälleen maistelemaan Bebé & Paakkelssin uudistuneita herkkuluomuksia.

(Ensimmäistä kuvaa lukuunottamatta kakki kuvat otti Markus Lumipuu. Onneksi Lumipuun perhe sattui lähes ensimmäisenä paikalle, itse leipurit olivat aivan liiaan täpinöissään ja touhussaan, jotta olisit saaneet aikaiseksi talentaa muistoja kameralle.)

Ravintolapäivän tunnelmia ja reseptejä on tulossa myös Inkiväärihillo-blogiin lähiaikoina. Pysykää kuulolla!

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Tuliko nälkä? Jaa ohje myös kavereille:

3 comments on “Ravintolapäivä: Bebé & Paakkelssi”

  1. Oli kyllä mahtava päivä! :) ja aivan varmasti elokuussa vähintään yhtä makoisat herkut tulossa myyntiin. Kiitos sulle Nanna! <3

  2. Suloiset kakut <3 lf6ysin blogisi Kodin Kuvalehden jututsa :)Parannusehdotus: Tiede4n ette4 blogisi taustakuva on ihana ja suloinen, mutta ainakin minun kohdallani en saa tekstiste4 selve4e4, kun taustakuva siirtyy skrollauksen mukana :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.